Marja Nebula

The Tantric Dakini

Hvorfor tror du det er det så viktig å skrive en ordentlig henvendelse for sex?
Fordi jeg har lyst til å kontrollere deg, tvinge deg ned på kne og be til meg, Gudinnen, om å få det som du vil?
Hvis det er sånn du føler det, så.. ja.. ok.. men det er ikke det som er min intensjon når jeg ber deg om å skrive en ordentlig henvendelse.

Noen ganger når du bestemmer deg for å kjøpe sex, så er jeg på butikken og handler. Noen ganger når du betsemmer deg for å kjøpe sex, så sitter jeg på en bar og tar meg en øl med venner. Noen ganger når du bestemmer deg for å kjøpe sex, så spiser jeg middag med familien.
Og noen ganger når du bestemmer deg for å kjøpe sex, så er jeg rett og slett så langt fra in the mood- eller emosjonelt tilgjengelig for din energi.

Jeg møter ikke mennesker som sender melding og spør om jeg er ledig "nå", eller bare skriver "hvordan går det" etc etc. Så dette blogginnlegget er ment til deg som faktisk gjør en innsats for å skrive henvendelser, men failer totalt, og blir fornærmet/skremt når jeg forteller deg hvordan det skal gjøres.

Når du sender en melding og forteller meg hvor høy og kjekk du er, hvor stor penis du har eller hvor mye respekt du har for kvinner, at du har sett bildene mine og likte det du så etc etc- så blir jeg bare mer og mer provosert for hvert ord som registreres i hjernen min.
Jeg har absolutt ingen behov for denne informasjonen, og når du gir meg denne informasjonen istedenfor det jeg trenger, så forteller det meg at du tror jeg velger mine kunder basert på hvordan de ser ut, at min trygghet ikke betyr noen ting for meg, at jeg er naiv og overfladisk og har ingen annen grunn til å gjøre det jeg gjør enn å få knulle kjekke menn for penger.
Noe som er langt fra sannheten.


Jeg velger kundene mine basert på helt andre faktorer, og det jeg vil ha av deg på første melding er alt som er nyttig og viktig for meg å vite om deg og treffet. Informasjonen skal gi meg et helhetlig inntrykk av deg, at jeg er trygg med deg, og første melding skal gjøre det enkelt for meg å få deg inn i kaleneren min.
Hvis du trenger å stille spørsmål før du sender en henvendelse, så vil jeg fremdeles ha en kort introduksjon av deg og hvorfor du lurer på det du lurer på. Når du har fått svar på det du lurte på kan du sende en henvendelse med resten av informasjonen jeg trenger.

Det jeg hovedsaklig vil vite er:
hvor du fant nummeret mitt- for ordens skyld.
Et navn- for å ha noe å kalle deg. En referanseknagg som jeg kan feste all informasjonen om deg på, i hodet mitt. Sånn at det blir enklere å huske deg og dine behov.
Hvor gammel du er- for å forstå dine behov bedre, og tilpasse meg dem.
Hva du ønsker av meg- sånn at jeg kan samtykke, forberede meg og gi deg en pris. Når du har fått prisen, så er det kun det vi har snakket om som gjelder. Kommer du plutselig på at du gjerne skulle sprutet i munnen min, fingre meg i rumpa eller pult meg uten kondom etter at prisen er gitt- må du forvente å legge på rundt en tuselapp ekstra for hver ekstra tjeneste, og du skal gjøre det klart for meg at du selvfølgelig skal betale ekstra for tjenestene du spør om etter at avtalen er i boks.

Noen ganger får jeg all informasjonen jeg trenger, men så er det noe annet, kanskje måten vi kommuniserer på, som gjør meg usikker og dermed takker nei til treffet. Kanksje det kommer spørsmål som du kan finne svar på i annonsen min, f.eks en "oi..det var visst litt mer enn jeg hadde tenkt" når jeg gir deg prisen min, selv om du kan finne priser i alle annonsene mine og burde lest deg opp på dette før du tok kontakt. 
Og noen ganger kommer det gjerne mer informasjon etter at jeg har takket nei. "vell.. jeg er lege da, det er kanskje greit for deg å vite." "jeg tenkte å invitere deg med på båttur hvis kjemien stemte da, men javell." "jeg tenkte å bli fast kunde altså" "jeg tenkte å gi deg **** kroner ekstra etter treffet, men ok".
Dette er press. Og press er ikke greit.


Når du sier alt du vil ha og får en pris, så skal du godta prisen, eller så skal du beklage deg for at du ikke sjekket prisene før du tok kontakt, og ydmykt fortelle meg hva du hadde tenkt til å betale- sånn at jeg kan ta vekk de tjenestene jeg ikke vil gjøre for den prisen. Så forteller jeg deg hva jeg er villig til å gjøre for prisen du har råd til å betale, og så kan du godta det eller ydmykt takke nei og beklage for at du tok kontakt uten å lese deg opp på mine priser og tjenester.


Derfor må du gjerne også ta med informasjon som du mener er viktig for meg å vite når jeg tar en beslutning om å møte deg eller ikke:
hva du jobber med
om du ser etter et enkelt treff eller om du har en intensjon for et lengre forhold
om du har fetisjer som du ønsker å utforske eller få tilfredsstilt
om du er gift, har kjæreste eller er singel
og ikke minst om intensjonen din er å bruke masse penger fordi du kan, og ønsker å bruke dem på meg
eller om intensjonen din er å få tilfredsstilt et menneskelig behov som berøring, f.eks.

Jeg bryr meg ikke om hvordan du ser ut, hva du har vært gjennom i livet ditt eller hva du har tenkt å gjøre for eller mot verden.
Hva du ønsker å gjøre med meg, hva du ønsker å gi meg for å gjøre det du ønsker med meg, og intensjonen med å møte meg er det som er viktig for meg å vite.
Trygghet, respekt, åpenhet og ærlighet ovenfor det vi skal skape sammen når vi møtes er viktig for meg.
Og mest sannsynlig alle andre sex arbeidere.