Marja Nebula

Intercourse interlocutor and Tantric tutelage

Mann 25
Holistic Sexology bodywork
Siste session utført i juli 2019, fikk denne i juni 2020
Eg ville sende en stor takk til deg og bodyworket du utførte på meg. Etter eg gikk til deg har problemene eg hadde med nervøs spyreaksjon og sex forsvunnet helt. Eg beklager at eg ikkje har sendt mail tidligere, det er i det siste eg har innsett hvilken påvirkning du har hatt på livet mitt. Nå er sex og sensualitet noe av det deiligste og mest behagelige eg har i livet mitt, og eg kan kommunisere og leke med partnere på en helt avslappet og intim måte.

Mann 34
Online session
Mai 2020
Denne gangen hadde jeg en times times cam økt med Marja. Vi startet med litt meditasjon for å slappe av, og gikk videre til guidet tantrisk selvmassasje mens hun onanerte med leker til orgasme. Avsluttet med litt guidet selvmassasje. Dette var en flott opplevelse, og ærlig talt den beste kamøkten jeg noensinne har hatt. Marja var veldig profesjonell og dyktig på sine tantriske måter. Prisen var også veldig rimelig. Jeg vil anbefale dette til alle som ikke har muligheten til å møte Marja personlig, siden det er så nær den ekte Marja-opplevelsen du kan få. Alle trenger å oppleve denne gudinnen!

Mann 34
Stamkunde <3 livstilsdominans,="" coaching="" og="">
Fikk denne talen ca mai 2019
Gudinnen Marja Nebula, du kunne ikke kommet inn i mitt liv på et bedre tidspunkt. Jeg trodde jeg hadde opplevd det ypperste i eskortekunst, men du har klart å legge deg på et nivå jeg ikke engang kunne drømme om. Ditt mot er en inspirasjon og det går ikke en dag uten at du beviser hvorfor du er en "masternumber" person (internt). Du har lært meg så mye om så mange ting, og har brutt ned så mange av barrierene reist av angsten og usikkerheten min, at det er vanskelig å omsette i ord hvor mye jeg setter pris på deg. Du er min første femdom, og satte en nesten urimelig høy standard for eventuelle etterfølgere.

Mann (23)
Bodywork med abdominal og lingam de-armouring.
1 juli 2019.
Marja har en helt egen ro som gjør meg veldig komfortabel når eg får hjelp av henne. Respekt og omsorg er del av prosessen hele veien. Eg kan med hånden på hjertet si at eg aldri har opplevd noe lignende, med positivt fortegn, som bodywork sesjonen eg hadde med henne. Eg kjente på hele følelsesspekteret, og var fylt med en ro og kroppsfølelse eg aldri har opplevd maken til.

Klienten sliter med panikkangst i møte med sex og den blir så sterk at han blir svimmel og må kaste opp. Han sier at det føles som om det kommer som lyn fra klar himmel, og han har ikke noen klare tanker rundt hva som er årsaken foreløpig.
Dette er noe av problemene jeg jobber med i bodywork timene.

Stamkunde, mann (33)
Bodywork med abdominal de-armouring
28 mai 2019
Denne gangen fikk jeg oppleve en tantrisk de-armouring-massasje fra Marja. Det var en helt uventet og utrolig opplevelse. Hun fant alle triggerpunktene og fikk forløst vanvittig mye spenning fra hele kroppen. Det var vondt, men smerten løste opp spenninger jeg ikke visste jeg hadde engang. Har aldri følt meg mer åpen og klar enn jeg gjorde etter denne opplevelsen. Jeg anbefaler Marja Nebula generelt og de-armouring spesielt på det sterkeste; ingen kan måle seg mot denne tantriske gudinnen :)

Mann (40+)
Bodywork med abdominal de-armouring
12 mai 2019
Nydelig og seriøs jente. Vi hadde en Body Work session på 2 timer hvor hun tok seg god tid til å blir kjent med meg og jobbet for å gi meg maksimal nytelse. Vil absolutt anbefale henne dersom du er nysgjerrig på tantrisk massasje og Body Work sessions. Kommer garantert tilbake.

 

Mann (40+)
Tantrisk dominans
20 mars 2019
Spennende og sterk erotisk opplevelse. Bare å l seg rive med i hennes erotiske uniers, der HUN er Gudinne!
Anbefales!!

Stamkunde, mann (33)
Tantrisk dominans
1 februar 2019
Dette var en flott opplevelse. Det var mitt første møte med tantrisk dominans, og jeg kan absolutt anbefale dette. Jeg fikk virkelig levd ut noen fantasier og hele opplevelsen var super-sexy. Marja er også et flott menneske som virkelig bryr seg om sine kunder/subs. Det var en god tone gjennom hele treffet og hun ser helt uimotståelig ut. Jeg kommer definitivt til å treffe henne igjen, og jeg kan anbefale alle å ta kontakt. Vær respektfull og snill, så får du en flott opplevelse.