Marja Nebula

Intercourse interlocutor and Tantric tutelage

Mann (23)
Bodywork med abdominal og lingam de-armouring.
1 juli 2019.
Marja har en helt egen ro som gjør meg veldig komfortabel når eg får hjelp av henne. Respekt og omsorg er del av prosessen hele veien. Eg kan med hånden på hjertet si at eg aldri har opplevd noe lignende, med positivt fortegn, som bodywork sesjonen eg hadde med henne. Eg kjente på hele følelsesspekteret, og var fylt med en ro og kroppsfølelse eg aldri har opplevd maken til.

Klienten sliter med panikkangst i møte med sex og den blir så sterk at han blir svimmel og må kaste opp. Han sier at det føles som om det kommer som lyn fra klar himmel, og han har ikke noen klare tanker rundt hva som er årsaken foreløpig.
Dette er noe av problemene jeg jobber med i bodywork timene.

Stamkunde, mann (33)
Bodywork med abdominal de-armouring
28 mai 2019
Denne gangen fikk jeg oppleve en tantrisk de-armouring-massasje fra Marja. Det var en helt uventet og utrolig opplevelse. Hun fant alle triggerpunktene og fikk forløst vanvittig mye spenning fra hele kroppen. Det var vondt, men smerten løste opp spenninger jeg ikke visste jeg hadde engang. Har aldri følt meg mer åpen og klar enn jeg gjorde etter denne opplevelsen. Jeg anbefaler Marja Nebula generelt og de-armouring spesielt på det sterkeste; ingen kan måle seg mot denne tantriske gudinnen :)

Mann (40+)
Bodywork med abdominal de-armouring
12 mai 2019
Nydelig og seriøs jente. Vi hadde en Body Work session på 2 timer hvor hun tok seg god tid til å blir kjent med meg og jobbet for å gi meg maksimal nytelse. Vil absolutt anbefale henne dersom du er nysgjerrig på tantrisk massasje og Body Work sessions. Kommer garantert tilbake.

 

Mann (50+),
Eskortetjeneste/"vanlig" treff
23 mars 2019
Bra, tjenesten ble levert som avtalt. Følte samtalen gikk naturlig og det virket som om hun hadde peiling på det hun drev med, snakket om en god del ting som jeg ikke hadde så mye peiling på. En ting som jeg ble nysgjerrig på i etterkant men som jeg ikke spurte om er om hun har skiftet kjønn, hennes kollega er tran seksuell som snart planlegger kjønnsskifte (Fra mann til dame, med operasjon). Om du eller dere er ikke vil ha service av personer som har byttet kjønn så bør det kanskje spørres om, ikke et problem for min del, men vær obs. Usikker på om Marja har skiftet kjønn eller ikke. Men ikke et problem for min del, supert treff, kommer tilbake.

Mann (40+)
Tantrisk dominans
20 mars 2019
Spennende og sterk erotisk opplevelse. Bare å l seg rive med i hennes erotiske uniers, der HUN er Gudinne!
Anbefales!!

Stamkunde, mann (33)
Tantrisk dominans
1 februar 2019
Dette var en flott opplevelse. Det var mitt første møte med tantrisk dominans, og jeg kan absolutt anbefale dette. Jeg fikk virkelig levd ut noen fantasier og hele opplevelsen var super-sexy. Marja er også et flott menneske som virkelig bryr seg om sine kunder/subs. Det var en god tone gjennom hele treffet og hun ser helt uimotståelig ut. Jeg kommer definitivt til å treffe henne igjen, og jeg kan anbefale alle å ta kontakt. Vær respektfull og snill, så får du en flott opplevelse.