Marja Nebula

The Tantric Dakini

Jeg har fått en del forespørsler om "tantrisk sex"... Fra menn som tror at dette har noe med penetrasjon å gjøre. Det er egentlig ikke noe som heter tantrisk sex, fordi tantra handler om alt annet enn det som de fleste forbinder med sex; penetrasjon og ejakulering...
Tantra handler om sammenkobling og pust, og det å ha "tantrisk sex" er noe man må jobbe for å oppnå, i denne travle verden vi lever i.

I det siste har det skjedd en del på min sti. Jeg har bestått tre eksamener, lært meg Reiki fjernhealing og begynt på et kurs som utdanner meg i sexologisk bodywork (sjekk ut nettsiden til læreren min www.ingunntennbakk.com)
Kort forklart er det en dyptgående massasje som løsner opp i emosjonelle spenninger i kroppen, med fokus på områder som magen, hals og kjeve, penis/vagina og anus. I disse områdene setter det seg spenninger som blokkerer for fri flyt av energi i kroppen, noe man trenger for å få fri flyt av seksuell energi (kundalini=livskraftsenergi) i kroppen.

Denne behandlingen er effektiv mot muskelspenninger og smerter i underlivet for både kvinner og menn, og vil åpne opp kroppen for bedre energiflyt og dermed også mer nytelse. Noen vil trenge flere behandlinger enn andre.

Så til alle som vil ha tantrisk sex med meg; er du klar for en reise i din egen kropp og sinn?