Marja Nebula

The Tantric Dakini

I blogginnlegg #3 skrev jeg om et møte med en mannlig kollega som hadde på seg gulldress og stilte masse rare spørsmål. Jeg kaller han Sailorboy. Denne kollegaen har blitt en kjær venn, stor inspirasjonskilde og perfekt samarbeidspartner. Vi har like visjoner fra forskjellige perspektiver, og sammen manifesterer vi ideene våre.

Sailorboy har satt i gang et prosjekt hvor han har samlet en gjeng med mennesker for å lage en fotoutstilling som tar for seg seksualitet og tabuer- og fremstiller dem på en naturlig, leken og ekte måte; i den forstand at modellene ikke spiller noen roller. Vi er oss selv 100%, deler egne visjoner og ideer og velger selv hvilke bilder vi vil være med i.
Vi skal ha to ustillinger i Sverige og en i Norge (mer info om det kommer senere). I skrivende stund sitter jeg på Arlanda flyplass og venter på flyet hjem etter en nydelig tur til Falun hvor vi tok nye bilder til utstillingen.

Vi har to superdyktige fotografer og en veldig frittflytende gjeng med modeller med på laget; tre er sexarbeidere, en jobber i et tantrisk tempel i Amsterdam, en er danser og høster bokhvete, en er kroppsmaling-kunstner og en er syerske. Denne gangen hadde vi også et helt ferskt tilskudd med i prosjektet; en 23 år gammel kvinne (den yngste på laget) som studerer menneskehjernen. Hun hadde aldri blitt fotografert naken før eller blitt berørt av en kvinne. Hun hadde veldig lyst til å utfordre seg selv og prøve noe nytt. Vi viste henne noen bilder fra tidligere shoot og fortalte om prosessen, og hun syntes det hørtes ut som en trygg og vakker måte å utforske og skape på. Så hun ble med.
Vi satt opp håret hennes med søte blomster, satt på musikk
og danset i gresset. Hun så på mens jeg ble fotografert, og kledde av seg litt etter litt i sitt eget tempo. Etter en liten stund kom hun dansende inn i gresset med oss, ikke helt naken enda- og det var helt greit. Hun sa tidligere at hun pleide å få en nervøs latter når hun følte seg usikker- noe vi la merke til helt i begynnelsen, men det tok ikke lang tid før hun var helt avslappet og tilstede. Det var så utrolig vakkert å se hvor enkelt det var for henne å gi slipp på usikkerhetene sine sammen med oss. Til slutt var hun helt naken, og vi hadde en herlig liten session sammen som resulterte i noen helt nydelige bilder med et helt unikt erotisk uttrykk.

Vi har unngått å ha spesifikke planer for bildene, men setter heller intensjoner for hvordan energi vi vil få frem i bildene og samarbeider improvisorisk foran kamera. Dette gjør at modellene unngår å føle seg presset til å være med på noe de kan angre på senere, og samtidig åpner det opp for perfekte tilfeldigheter.

Jeg er glad og stolt og gleder meg vilt til å vise allmennheten hva vi har skapt! Såklart klarer jeg ikke unngå å gi noen smakebiter..

Her finner du noen bilder av meg som ikke vil bli brukt i utstillingen.
Enjoy <>

Oh Johnny

Jumping fox

Reven er mitt spirit animal.

Sneaky fox

Mrs.Fox

Foxy Nebula og Sailorboy